Kalender

Overzicht van evenementen

Zomer 2013

Dutch Classic Yacht Regatta

Vorige zomer werd weer het tweejaarlijks zeilevenement voor klassieke jachten georganiseerd. In Hellevoetsluis kwamen bijna 200 klassiekers bij elkaar, om in verschillende klassen wedstrijden te varen, maar zeker ook voor de gezelligheid. Voor meer algemene informatie kunt u kijken op www.dcyr.nl.

De volgende DCYR zal pas zijn in 2013, we houden u op de hoogte!!

Dan zal de Deense Junior Cup, in het leven geroepen door Rexwinkel Jachtbouw, weer te winnen zijn. Waarschijnlijk zal Thijs Kobus ‘zijn’ Cup komen verdedigen, en we hopen op zoveel inschrijvingen, dat de Deense Juniors in een eigen klasse kunnen varen.

Tijdens de SCYR in 2007 stond er volop wind. De (relatief) kleine Juniors lieten echter met gemak grotere schepen ver achter zich en sneden dansend door de golven op het Haringvliet, terwijl menig schipper zijn (grotere) jacht veilig in de haven liet... Zie een verslag op de Nieuws-pagina.

Deense Junior.nl

Jachtwerf Rexwinkel Numansdorp

Veerweg 3-5

3281 LX Numansdorp

 

tel: 0186 650 410

gsm: 06-511 242 52

email: info@jachtwerfrexwinkel.nl

www.jachtwerfrexwinkel.nl

 

Deze site is een initiatief van:

 

Haven van Hellevoetsluis tijdens de DCYR

Ieder jaar midden augustus

Hamburg Summer Classics

Bij de Hamburger Segel-Club wordt een "Traditionelle Holzboot-Regatta" gehouden, waar de (zeer actieve) duitse Deense Junioren in een aparte klasse varen. Voor meer informatie kunt u bij de volgende link kijken: Hamburg Summer Classics, dan komt u op de website van de HSC, klik vervolgens op "Bootsklassen", dan op "Folke Junior", dit alles in de menubalk links in beeld. Binnen "Folke Junior" klikt u op de foto met onderschrift "Terminen", dan komt u bij het stuk van deze pagina over de verschillende evenementen. In het lijstje ziet u de Hamburg Summer Classics.

Een heel verhaal, maar het adres van dit stukje informatie is hetzelfde als de algemene HSC-site...

 

Overzicht van evenementen
DUITSLAND

Eind augustus ieder jaar

Seasons End

Wederom bij de Hamburger Segel-Club wordt de seizoensafsluiting gevierd. Voor meer informatie kunt u bij de volgende link kijken: Hamburg Summer Classics, dan komt u op de website van de HSC, klik vervolgens op "Bootsklassen", dan op "Folke Junior", dit alles in de menubalk links in beeld. Binnen "Folke Junior" klikt u op de foto met onderschrift "Terminen", dan komt u bij het stuk van deze pagina over de verschillende evenementen. In het lijstje ziet u de Hamburg Summer Classics.

Een heel verhaal, maar het adres van dit stukje informatie is hetzelfde als de algemene HSC-site...

En u kunt altijd kijken op de website www.folkejunior.de, de mensen daar (en met name de heer Sulkiewicz) zijn altijd bereid u informatie te verstrekken.

Seasons End 2006

Hamburg Summer Classics 2006

Op deze pagina staan achtereenvolgens beschreven:

zomer 2010 SCYR Hellevoetsluis NL
Midden augustus 2010 Hamburg Summer Classics DE
Eind augustus 2010 Seasons End Hamburg DE